joi, 11 iulie 2013

La Centrul Academic Eminescu găseşti răspunsuri la DE CE?

La Centrul Academic Eminescu puteţi găsi cartea De Ce? Prima mea carte de întrebări de Amy Shields, editată la Bucureşti, 2011.
Este o carte foarte bună, interesantă şi utilă.
DE CE? Iată o întrebare pe care părinţii o aud des din partea copiilor. Cu De Ce? Prima mea carte de întrebări, părinţii pot găsi răspunsuri directe, adevărate, fascinante şi adecvate vârstei copiilor. Peste 300 de ilustraţii celor sugestive aduc la viaţă universul copiilor, satisfăcându-le curiozitatea şi simţul umorului. În fiecare capitol, întrebările încurajează lectura interactivă şi aduc noi cunoştinţe. Şi ce spuneţi despre paginile De Ce Nu?
După părerea mea este o carte de nelipsit din biblioteca copilului, sau dacă nu o aveţi, vizitaţi-ne pentru a avea posibilitatea de a o citi şi de a vă fi mai uşor să răspundeţi la De Ce? şi De Ce Nu?
O carte care direct face un pas pentru a-l ajuta pe părinte să răspundă la întrebările copiilor. Este o lucrare bună, interesantă, având scop educativ şi informativ. Cuprinsul este bine determinat, are o continuitate şi este împărţit în patru subcapitole: Ce grozav sunt; Cum merg lucrurile; Tot felul de animale; Minunele lumii. După care mai găsim şi sfaturi pentru părinţi, glosar, lecturi suplimentare şi indice.
Toată cartea după cum am mai spus conţine imagini (foto) viu colorate, care nu numai că atrag atenţia, dar şi ajută la înţelegerea textului. Textele sun scurte, clare, explicative, pe înţelesul tuturor, datorită lor copiii îşi îmbogăţesc vocabularul, descoperă lumea înconjurătoare. Adica şi copiii, de sinestătător o pot frunzări pentru a putea găsi răspunsuri la de ce-urile pe care şi le pun.
Dragă cititorule, vei găsi răspunsuri la cu mar fi: de ce merge televizorul, de ce săpunul face baloane, de ce sunt gogoşile găurite, de ce nu doare părul când e tăiat, de ce am buric, de ce torc pisicile, de ce au unele animale dungi, de ce năpârlesc şerpii? etc...
Vino la biblioteca Centrul Academic Eminescu, te aşteptăm să citeşti această minunată carte...
D.Ţ.

Un comentariu:

  1. sunt Madalina si mi-a placut foarte mult aceste carti despre care scrieti si o sa vin sa le citesc. va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere