miercuri, 7 octombrie 2015

DECADA ORAŞUL MEU ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE


La Centrul Academic Internațional Eminescu se desfășoară activități culturale și de informare a publicului despre capitala noastră Chișinău în cadrul Decadei ORAȘUL MEU. Echipa CAI Eminescu concomitent, la ambele etaje au public numeros. Utilizatorii de la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” din clasa a IV-a „B” însoțiți de profesoara Liliana SAIZ și bibliotecara Lidia Mucuța au făcut cunoștință în cadrul orei de lectură SIMBOLURILE CHIȘINĂULUI cu trecutul, prezentul, drapelul, stema și imnul orașului. Doamna Maria CHIRILĂ le-a captivat atenția povestindu-le multe date istorice, legende, poezii și a prezentat multe ediții reprezentative despre Chișinău și personalități notorii.
În Decada ORAȘUL MEU Centrul Academic Internațional Eminescu a stabilit relații de parteneriat cu Liceul de Limbi Moderne și Management. Aceasta se datorește relațiilor doamnei Maria CHIRILĂ cu administrația liceului. Au venit în vizită în premieră absolută clasele V-VIII, ghidați de profesoarele Diana MAMALIGA, Angela ROTARU, Galina BOIAN, Svetlana BULMAGA și Tatiana TUGULSCHI.
Directoarea Elena Dabija a fost în rol de moderator al acestor vizite, povestindu-le despre instituție cele mai importante momente și realizări. Oaspeții au avut posibilitatea să cunoască patrimoniul eminescian în toată amploarea sa universală. Au fost prezentate toate produsele Centrului pe rețelele de socializare, prezentate în PowerPoint mai multe comunicări despre Eminescu, Centrul Academic Internațional Eminescu și personalitățile din alte țări care au fost în vizită. Este inexplicabilă bucuria, satisfacția și recunoștința vizitatorilor pentru tot ce au văzut și au auzit la CAI Eminescu. Florile dăruite gazdelor au fost o mărturie și un respect. Sperăm ca puntea de colaborare să nu aibă sfârșit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu