vineri, 3 aprilie 2015

BĂTĂLIA CĂRŢILOR îşi aşteaptă cititorii!


Biblioteca Municipală „B.P.Hasdeu” în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj  au lansat un nou proiect-concurs de lectură cu genericul BĂTĂLIA CĂRŢILOR. Scopul concursului este de a stimula actul lecturii în rândul copiilor și adolescenților, de a promova literatura specifică vârstei - diferită de cea prevăzută în programa școlară - de a stabili relații de colaborare cu instituțiile de învățământ preuniversitar din Republica Moldova.
Dragi cititori, Centrul Academic Internaţional Eminescu, invită toţi iubitorii de carte şi lectură să se înscrie la concurs. Grupurile ţintă sunt copii cu vârstele cuprinse între 11 - 14 ani şi adolescenţi 15 -18 ani. Concursul constă în lecturarea a 10 titluri de carte din literatura autohtonă şi universală. Înscrierea la concurs se face în baza carnetului de cititor al Bibliotecii Municipale “B.P. Hasdeu”, prin completarea unui Formular de înscriere, după care primiţi setul de documente referitoare la organizarea concursului - regulament, semn de carte, carnet de lectură şi
o fişă de lectură. Alte detalii despre concurs le aflaţi la sediul bibliotecii. Perioada de desfăşurare a concursului este martie – octombrie 2015.
Participantul care va prezenta cel mai frumos şi argumentat cartea preferată, va răspunde cel mai bine la întrebări va deveni Cititorul anului.
Cartea care se va bucura de cele mai multe solicitări şi va obţine cel mai mare punctaj din partea cititorilor va deveni Cartea anului.


 Vă aşteptăm cu mare drag, să savuraţi din plăcerea lecturii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu