marți, 14 aprilie 2015

Prinţesele Disney

Disney ţi-a pregătit o nouă colecţie de cărţulii, care te aşteaptă să le citeşti pe nerăsuflate. Distreazăte alături de prinţesele tale preferate: Aurora, Cenuşăreasa, Jasmine, Tiana, Ariel, Alba-ca -Zăpada şi Belle, cântând, dansând şi gătind cele mai delicioase reţete. Iar micuţa Sofia te va învăţa cum să te porţi ca o adevărată prinţesă. Vă aşteptăm cu nerăbdare la Centrul Academic Eminescu, să răsfoieşti aceste minunate volume!

Regatul de Gheaţă; trad.: Justina Bandol. - Bucureşti: Litera, 2013. - 64 p.

Anna este hotărâtă să salveze regatul Arendelle de iarna veşnică aşternută asupra lui, când Elsa, sora ei, nu-şi mai poate ţine în frâu puterile neobişnuite cu care fusese înzestrată. Tânăra porneşte în căutarea surorii ei, Crăiasa Zăpezii, singura care ar putea pune capăt acestei nenorociri. Împreună cu Kristoff, un culegător de gheaţă îndrăzneţ, şi cu Olaf, un om de zăpadă haios, Anna va avea de înfruntat o mulţime de pericole pentru a regăsi dragostea pierdută a surorii ei şi a readuce soarele...


Să cântăm cu prinţesele. - Bucureşti: Litera, 2013. - 12 p.

Dansează şi visează împreună cu prinţesele Disney preferate!
Fiecare dintre ele are un cântec special, ale cărui versuri le găseşti în paginile acestei cărţi-jucărie. Apasă pe butoane şi cântă în timp ce asculţi cele 6 melodii magice: The more we get together, If you're happy and you know it, Go round and round the castle, Home, sweet home, Hail! hail! Our friends are here.





 Muzica prinţeselor: poveşti muzicale. - Bucureşti: Litera, 2013. - 38 p.

Muzica a jucat întotdeauna un rol important în viaţa prinţeselor Disney. Această carte le oferă tinerelor cititoare ocazia să danseze şi să viseze împreună cu prinţesele lor preferate. Fiecare poveste este însoţită de un disc cu o selecţie a celor mai frumoase melodii clasice. Din paginile cărţii, micile prinţese vor afla care este momentul potrivit pentru a asculta, pe rând, fiecare melodie.


În bucătăria prinţeselor: reţete şi poveşti savuroase. - Bucureşti: Litera, 2013. - 64 p.

La palat ţi se pregăteşte ceva delicios!
Citeşte şi ascultă cele mai savuroase reţete şi poveşti!
Prinţesele fac cele mai gustoase brioşe. Citeşte această încântătoare carte de bucate şi poveşti şi încearcă şi tu reţetele prinţeselor! Poţi prepara o mulţime de dulciuri şi de gustări savuroase şi poţi crea singură reţete noi!
Instrucţiunile clare şi complete, poveştile minunate şi jurnalul în care poţi scrie cum te-ai descurcat te vor ajuta sa împarţi delicioasa experienţă a gătitului cu prietenii tăi, la fel ca prinţesele!  



Sofia Întâi: Învaţă să scrii şi să desenezi. - Bucureşti: Litera, 2013. - 22 p.

Învaţă să te porţi ca o prinţesă împreună cu micuţa Sofia! Citeşte povestea ei şi exersează-ţi talentul la desen.







Sofia Întâi: Lecţiile prinţesei. - Bucureşti: Litera, 2014. - 64 p.

Tânăra prinţesă Sofia are parte de tot felul de experienţe la curtea regală. Participă alături de fratele ei la concursul anual din timpul picnicului triregat, organizeaza împreună cu Amber, sora ei, o petrecere în pijamale şi îşi pregăteşte costumaţia pentru balul de Halloween. Din toate acestea are de învăţat ceva despre corectitudine, despre amabilitate şi despre cât de plăcut este să împarţi cu ceilalţi ceea ce ai.

Publicat: Pleşca M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu