joi, 13 iunie 2013

Ne-am convins că preşcolarii sunt cei mai fideli prieteni cu cartea. Ei nu s-au plictisit încă de lecturi obligatorii şi la vârsta lor citesc din plăcere. De aceasta ne-am convins pe parcursul desfăşurării programului "Lecturile verii".
   Noi continuăm colaborarea cu grădiniţele din sectorul Botanica în cadrul programului "Lecturile verii". Astăzi în vizită au fost copiii de la grădiniţa nr. 139, care au devenit cititorii noştri, primind un card nominal. Au răsfoit cărţi frumoase şi cognitive cu poezii, poveşti, enciclopedii pentru vârsta preşcolară. Copiii au fost invitaţi să participe în continuare la activităţile desfăşurate în incinta Centrului Eminescu pe parcursul verii. 

   


3 comentarii:

  1. E adevărat că "piticii" sunt foarte receptivi la carte. Depinde de noi ca să nu se rupă firicelul acesta de interes în viitor. Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim... Da, noi suntem cei care facem tot posibilil ca operele inedite sa fie cunoscute copiilor.

      Ștergere
  2. Va salut si doresc sa va multumesc pentru ce faceti pentru copii. A venit fetita mea acasa si mi-a povestit ca a fost la Centrul Eminescu. A ramas foarte incintata de multimea de cari frumoase si interesante, ca le-ati povestit cine face carte, cum se face o carte si cum trebuie sa citesti si sa pastrezi cartea. Tot povestea si povestea si va promit ca venim sa luam carti acasa pentru a le citi fetitei. Cu respect Elvira.

    RăspundețiȘtergere