luni, 24 iunie 2013

Biblioteca nu are vacanţă...

Ziua de 21 iunie, a fost una deosebită atât pentru Centrul Academic Eminescu cât şi pentru copiii de la Tabăra de vară de la Liceul Teoretic "Liviu Rebreanu".
Realizarea spectacolului literar-muzical "Adio Tabără", a insuflat copiilor încredere în forţele proprii. I-a făcut să se simtă actori, cântăreţi, declamatori. Copiii alături de Aurelia Guzun au interpretat mici scenete, au cântat, au recitat poezii... A fost o întâlnire frumoasă în care s-a contopit frumosul cu utilul. Tabăra de vară a luat sfârşit, dar copiii promit că ne vor vizita şi în continuare şi că ne vor surprinde cu noi activităţi. Sala de lectură a CAIE a fost cuprinsă de voie bună, înţelegere, poezie, cânt şi multă carte bună.
Dacă, dragi cititori vă plictisiţi şi nu ştiţi ce să faceţi cu timpul liber dispus, Vă aşteptăm la noi la bibliotecă, la Centrul Academic Eminescu. Noi o să vă ajutăm să vă petreceţi timpul în cel mai frumos mod, alături de o carte bună, o poveste interesantă, un joc...
D.V.



2 comentarii:

  1. Copilul a venit acasa si m-a rugat sa-l vad cum a fost la Biblioteca Eminescu si a recitat poezii. Ne-am bucurat mult ca v-am gasit si am citit cu ce ocupati copii nostri. Va multumim ca impreuna cu gradinita aveti grija de educatia si ca dpuneti efortul ca sa citeasca si sa cunoasca multe lucruri din jur. Sunteti o a doua familie a noastra. Copiii sunt viitorul nostru si se merita sa-i educam. Va doresc sanatate si succese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim mult. Acesta e şi scopul nostru de a-i face pe copii cunocuţi cu cartea şi a fi prieteni fideli bibliotecii.

      Ștergere