vineri, 5 aprilie 2013

Centrul Academic Eminescu în parteneriat cu Liceul Teoretic "Mihai Eminescu"

Centrul Academic Eminescu spune start Programului "Copiii Chişinăului citesc o carte". Anul acesta e cea de-a 8-a ediţie a programului dat şi B.M. "B.P. Hasdeu", propune spre lecturare cartea "Vornicel la nunta badei" (poveste cu întâmplări hazlii şi-o nuntă de ciocolată în clasa întâi) de Victor Dumbrăveanu.
Despre cartea dată cred că deja sunteţi cunoscuţi, a fost prezentată luna trecută de către noi, CAIE. Astăzi am vrea să vă aducem la cunoştinţă, că fiind biblioteca noastră în parteneriat cu Liceul Teoretic "Mihai Emienscu", copiii din clasele a IV-A, B şi C au fost printre primii care au făcut cunoştinţă cu Onuţ, personajul principal din cartea "Vornicel la nunta badei".
Vă aşteptăm la biblioteca Centrul Academic Eminescu, pentru a vă face prieteni cu Onuţ şi a învăţa lucruri frumoase, să descoperiţi lumea din mai multe unghiuri,  să vă familiarizaţi cu tipuri umane şi relaţii sociale, ceea ce contribuie la o mai bună dezvoltare a gândirii şi a imaginaţiei. 
Ce să vă mai spun? doriţi să vă formaţi o personalitate, un bun simţ, doriţi să fiţi mai curajoşi - citiţi cartea "Vornicel la nunta badei".
 Lectură plăcută, vă aşteptăm...!
Diana Vasilos


Un comentariu:

  1. am fost bucuroși să vedem această carte...o să citim cu toții această carte o să desenăm ne ne-a plăcut

    RăspundețiȘtergere