miercuri, 22 mai 2013

Ne-a sosit o carte nouă

DRAGI PĂRINŢI ŞI BUNICI !
     Reţine-ţi! O carte n-o să vă ajute să-i învăţaţi pe prichindeii Dvs. să se spele pe dinţi, pe mâini şi să facă exerciţii de gimnastică, dacă nu vă veţi învinge propria lene şi delăsare.
       Fireşte, aici puteţi găsi câteva metode cu adevărat miraculoase. Dar pentru ca ele să-şi exercite forţa, dumneavoastră trebuie să duceţi UN MOD DE VIAŢĂ SĂNĂTOS. Ceea ce nu-i chiar atât de greu. În fiecare dimineaţă faceţi înviorarea, spălaţi-vă cu apă rece şi, foarte important, nu fumaţi. Nu uitaţi: copiii iau întotdeauna exemplu de la cei mai mari.
       Se ştiie prea bine că nu e deloc uşor să-ţi educi copiii. Citiţi cartea aceasta şi veţi găsi aici sfaturile potrivite pentru a reuşi asta. 
 Ciub, Natalia. ABC-ul sănătăţii / Natalia Ciub. - Bucureşti: Literara Internaţional, 2012. - 95 p. 


Vreţi să vă deprindeţi prichindelul să stea cuminte la masă? Ce e de făcut dacă piciul vostru refuză adesea să-şi strângă jucăriile? Dar dacă face tot felul de alte trăsnăi, care mai de care mai năstruşnice? Nu vă piedeţi firea...
   Citiţi împreună cu micuţul vostru prin ce întâmplări au trecut Mary-Jane şi prietenii ei, bunele maniere şi mai multe transformări fermecate. Această carte îi va ajuta să trăiască pe viu întâmplări care s-au petrecut cu copii ca şi ei.

Ciub, Natalia. ABC-ul bunelor maniere / Natalia Ciub. - Bucureşti: Litera Internaţional, 2011. - 111 p.



După cum bine ştiţi, fiecare copil se teme de ceva: ori de întuneric, ori de zgomotul aparatelor electrice, şi de câte mai câte. Această carte minunată va ajuta pe copil să privească toate "sperietorile" şi "grozăviile" cu alţi ochi. Pentru că în aceste pagini, va afla cum funcţionează aspiratorul, va citi un basm frumos despre păianjenul Fănică, va desena în culori vii un halat de medic şi multe altele. Astfel, neliniştile sale vor dispărea, iar Dvs. îi veţi fi alături, ajutându-l să răspundă la întrebări, să citească poveşti şi să dezlege ghicitori.
Ciub, Natalia. ABC-ul curajului / Natalia Ciub. - Bucureşti: Litera Internaţional, 2011. - 111 p.
Vera Sîrbu, şef oficiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu