miercuri, 15 mai 2013

Magia cuvintelor


Suntem pe ultima sută de metri şi intrăm în miraculoasa şi aşteptata vacanţă. Copii nerăbdători aşteaptă vacanţa, dar o dată cu ea se pregătesc şi cu un bagaj de poveşti ca sa fie zilele şi serile mai interesante şi mai captivante. Iată că Centrul Academic Eminescu vine în întâmpinarea curioşilor şi, punem la dispoziţie o serie de cărţi, poveşti ilustrate frumos ce au un scop bine determinat de a educa şi a forma copilul, viitorul ei cititor şi prieten.
Astăzi vrem să vă propunem spre lecturare o poveste mult îndrăgită de copii „101 DALMAŢIENI”. O poveste care nu poate să fie trecută cu vederea, este produs de către Walt Disney, care a  apărut prima dată în cinematografe pe 25 ianuarie 1961. O poveste captivantă, interesantă, cu acţiune, umor, fantezie, spirit de echipă. Prin ea înţelegi mai bine şi poţi face o diferenţiere dintre bine şi rău, prietenie şi falsitate.
Nu-mi rămâne decât să vă spun dacă sunteţi iubitori de câini, de frumos vă invităm să ne vizitaţi şi să citiţi cartea „101 DALMAŢIENI”.
 D.V.


Un comentariu:

  1. foarte interesanta carte
    am fost si am citit in sala de lectura la Centrul Eminescu. Multumesc pentru aceasta carte

    RăspundețiȘtergere