vineri, 25 noiembrie 2016

Secvențe...

Biblioteca, locul cel mai potrivit pentru a face cunoștință cu o carte bună, cu un prieten fidel. Locul unde, literele curg șiroaie, iar bagajul de cunoștințe este mereu în creștere.
Iată la noi, la Centrul Academic Internațional Eminescu, lumea cunoștințelor, și tot ce ține de informație, se simt în largul lor. Aici e lumea lor, care mereu sunt în așteptarea Ta, dragă cititorule.
De Ziua Bibliografiei, în incita CAIE a fost sărbătoare. Pe parcursul întregii zili, biblioteca a avut ocazia și plăcerea să deservească, să informeze, să ghideze pe toți cei care intrat în bibliotecă.
Desigur, că într-o zi așa frumoasă a avut loc o întâlnire cu Galina Furdui, poetă jurnalistă, membră a Uniunii Scriitorilor din Moldova - protagonista bibliografiei creată de CAIE și BM "B.P. Hasdeu". La această frumoasă întâlnire, unde a dominat bunul simț al cultului, au participat Tudor Palladi, Ion Ciocanu, Marcela Mardare, Veronica Pîrlea-Conovali și interpreta de muzică populară și romanțe Viorica Moraru.
Întâlnirea a transmis multă voie bună, încredere și farmec. Farmecul cuvintelor, al unui limbaj frumos, unde cuvântul bibliografie a fost la maxim discutat și explicat. Spre exemplu pentru Galina Furdui, bibliografia în viața unui scriitor, înseamnă: La sfârșit tot ce-ai lăsat vorbește
Evenimentul, a dat viață la un dialog productiv între invitați. Spre final, studenții de la Centrul de Excelență în Electronică și Energetică au venit cu un recital de poezie, din creația Galinei Furdui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu