vineri, 18 noiembrie 2016

Ne vedem la bibliotecă!

BIBLIOTECA - locul cel mai potrivit pentru a te delecta și cunoaște mai multe. Locul unde lumea cărților îți aparține și irealul devine real.

Vineri, 18 noiembrie 2016, la CAIE a fost o zi deosebită, glăsicioare de copii curioși au asaltat biblioteca. În grup, cuminți și prietenoși, au decis să descopere și să cunoască lumea cărților, lumea cunoștințelor. Printre cei norocoși s-au numărat elevii claselor a I-a D și I-a C de la Liceul Teoretic cu Profil Sportiv Gloria, însoțiți de învățătoarele Bîlici Tatiana și Ciolac Aliona.

Această vizită, le-a deschis ușile frumoase ale cunoștințelor. Directoarea bibliotecii Elena Dabija, le-a făcut o excursie prin bibliotecă, au mai făcut cunoștință cu serviciile oferite și colecția de documente. Și, desigur, cu cea mai mare plăcere au devenit utilizatori și au primit cardul nominal.

A fost frumos, s-a simțit o atmosferă de fericire, încântare și mulțumire. Copiii au rămas încântați de cele văzute și auzite la bibliotecă, au promis că vor mai reveni, aici în lumea cărților.

Echipa CAIE, mulțumește pentru vizită și îi așteaptă cu drag în miraculoasa lume a cunoștințelor.

Publicat: D.Ț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu