joi, 25 septembrie 2014

PRIETENA MEA, CARTEA

            Sunt copii care nu au o bibliotecă acasă, probabil din cauza preţului din ce în ce mai mare al cărţilor sau din lipsa de interes a părinţilor faţă de acest domeniu. D-na Lucia, educatoare la grad. 139 gr. 8 a venit zilele trecute cu propunerea de a ne face o vizită împreună cu copilaşii din grupa ei, pentru ai familiariza cu biblioteca.
Astăzi, de la prima oră a dimineţii, copiii au intrat pe uşa Centrului Academic Eminescu, fiind nerăbdători de a face cunoştinţă cu fascinanta lume a cărţilor.  Copilaşii au  fost foarte atraşi de tot ceea ce au vazut,  fiind impresionaţi de modul cum sunt sistematizate cărţile după domenii, litere, tematică. Cel mai mult le-a plăcut sala pentru copii, unde au răsfoit cu sfială şi grijă cărţulii cu poveşti, ghicitori, proverbe, fabule, enciclopedii. Copilaşii sau simţit foarte bine în ambianţa cărţilor, şi erau foarte bucuroşi regăsindu-şi în ele cei mai îndrăgiţi eroi din poveşti sau desene animate.
În semn de mulţumire, copii ne-au pregătit un recital de poezie despre carte. Ne-am simţit şi noi foarte bine, în compania acestor minunaţi copii, care au umplut cu zâmbet şi voie bună Centrul Academic Eminescu.


                                         

                    Publicat: Bobotrîn Olesea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu