miercuri, 2 octombrie 2013


PRIMA MEA ENCICLOPEDIE ILUSTRATĂ

 

           Dragi copii, ştiu că sunteţi la vîrsta la care căutaţi să descoperiţi lucruri noi, despre lumea care vă înconjoară. Aveţi o mulţime de întrebări care vă frămîntă, la care  sigur doriţi un răspuns pe potrivă. Iată că Centrul Academic Eminescu, vă propune o carte foarte interesantă ‚, PRIMA MEA ENCICLOPEDIE ILUSTRATĂ’’, editată de LiteraInternaţional 2007.
         Citind această enciclopedie, te vei plimba nestingherit în timp şi spaţiu. Călătoria pe care această carte ţi-o propune porneşte din propria ta casă, din oraşul sau satul tău, unde te duci la grădiniţă sau la şcoală, unde îţi petreci timpul liber la teatru sau la muzeu.
           Afli cum apare un film sau cum se tipăreşte un ziar. Zbori cu avionul sau călătoreşti cu trenul. Te scufunzi cu submarinul sau lansezi rachete. Ajungi în păduri tropicale, în savană şi deşert şi chiar pe fundul mării, printre corali şi peşti coloraţi. Apoi poţi să te întorci în timp, în Epoca Pietrei sau la vechii vikingi,greci, romani ori asteci, şi poţi vedea cum piraţii jefuiesc corăbii încărcate cu mărfuri scumpe şi comori. La toate aceste întrebări şi la atîtea altele le găseşti în paginile acestei minunate enciclopedii. Fiecare subiect este explicat pe o pagină dublă cu text şi poze care dezvăluie un întreg univers. Privind ilustraţiile bogat colorate şi foarte detaliate, vei găsi explicaţii despre multe aspecte ale vieţii şi ale lumii înconjurătoare.
 Sper că v-am intrigat şi vă aşteptăm la Centrul Eminescu !!!
Publicat de M. Fărîmă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu